Hvem er Megaray?


Hvem er Megaray, og hvorfor skal du vælge netop os som din total leverandør inden for fest og farver?
Herunder har vi beskrevet lidt om hvem “vi” er.

Meget mere end et mobildiskotek..

Megaray har rødder helt tilbage til 1996, men blev dog først egentlig etableret som Megaray i 2001, den gang under navnet Mobildiskotek Megaray, som direkte oversat betyder “Kæmpe Lysglimt” Navnet har holdt ved, men er dog efterfølgende udskiftet til kun at være “Megaray” da virksomheden i dag beskæftiger sig med meget mere end blot mobildiskotek.

Megaray er i dag en moderne virksomhed, som beskæftiger sig inden for alle aspekter af lys, lyd og event produktion og virksomheden er  i takt med kundernes efterspørgsler, udvidet til at kunne levere alt fra mindre udlejninger af enkeltdele til større komplet produktioner.

I 2015 opkøbte Megaray, LightPower Production, hvilket har gjort os endnu stærkere på Live-siden og vi har i dag samarbejdsaftaler med mange forskellige live kunstnere, i lige så mange genre.

Vi har dog ikke glemt hvem vi er og hvor vi startede og mobildiskotek fylder stadig en stor del i vores booking kalender, hvilket ikke mindst skyldes vore dygtige dj’s som med hvert deres speciale og store musiksamling, dækker alle aldersgrupper.

Vi løser således i dag opgaver for alle typer kunder, lige fra private og mindre erhvervs kunder, til større virksomheder og offentlige instanser.

Vi gør alt for altid at have et højt service- og kompetenceniveau og bestræber os på altid at levere professionelle løsninger uanset opgavens størrelse og omfang – Hos os får alle kunder nemlig samme professionelle behandling, uanset størrelse på arrangement og budget.

Alderen har ikke gjort os kedeligere med kun fyldt os med erfaring.
Med Megaray er du således sikret en 100% færdig løsning – Hver gang

“Det gør jo ikke noget at fest og farver serveres professionelt”

MERE END

0
ÅRS ERFARING

MERE END

0
ARRANGEMENTER

MERE END

0
UDLEJNINGER

MERE END

0
KOPPER KAFFE

I tvivl om vi kan hjælpe dig?

Er du i tvivl om, hvorvidt Megaray kan hjælpe dig med netop dit arrangement, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi er nemlig ikke bange for at sige nej, selv om det heldigvis ikke sker så tit.
Så har vi først sagt ja til en opgave er du således sikker på at vi også kan løfte den – Hos os er der nemlig ingen halve løsninger.

Vore kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 31 15 93 92 og en af vore dygtige event konsulenter kommer naturligvis også gerne ud til dig til en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe netop dig.

Så giver du en kop kaffe, giver vi gerne en et bud på dit arrangement.

KONTAKT OS

HVORFOR MEGARAY

LEDIGE JOBS

FACEBOOK

I tvivl om noget? - Du er altid velkommen til at kontakte os!

Kontakt os på tlf. 31 15 93 92 eller send os en mail på Post@megaray.dk